25.8.09

prince of persia: the sands of time - sneak peek


Jerry Bruckheimer ve Walt Disney'in 2010'da buyuk hasilat bekledikleri ortak produksiyonlari Prince of Persia'nin fotograflari yayimlanmaya devam ediyor. Gorunen o ki hepimizin bir donem o duvardan bu duvara atlatip maceradan maceraya kosturdugumuz prensimizin sinema uyarlamasindan bir Pirates of the Caribbean uclemesi basarisi bekliyorlar.

Ancak filmi, gecmisindeki romantik komediler (Four Weddings and a Funeral) ve yine romantizm ustune kurulu dramlariyla (Love in the Time of Cholera) taninan bir yonetmen olan Mike Newell'a vermelerini goz onunde bulundurunca ben pek ayni beklentileri paylasamiyorum. Gerci kendisinin Donnie Brasco ve ulkemizde de Show tarafindan yayinlanan The Young Indiana Jones Chronicles'in iki bolumunu yonetmisligi de var ama basarili bir film olmasina ragmen Donnie Brasco icin bile "su senaryo ve oyuncular ture yatkin baska bir yonetmenin elinde olsa cok daha iyisi olabilirdi" seklinde dusunmusumdur hep. Yine de Jake Gyllenhaal'a eslik edecek Ben Kingsley ve Alfred Molina gibi iki isim ve de ustteki fotograftan sonra insan biraz umutlaniyor.

Gyllenhaal su haliyle direk prens olmus, ne eksigi var ne fazlasi. Neredeyse Hugh Jackman'in Wolverine'i kadar basarili gorunuyor. Tabi bu noktada Hugh Jackman'in karaktere cuk oturmasina ragmen tek basina ne X-Men'i ne de solo filmi Wolverine'i kurtaramadigini goz onunde bulundurmakta fayda var. Gerci her halukarda izleyecegiz nasil olsa, umarim ortaya duzgun birsey cikar.

Hiç yorum yok: