9.11.09

marvel'dan son haberler


Gectigimiz gunlerde duzenlenen bir cizgi roman muzayedesinde X-Men'in 1963 yilina ait Stan Lee tarafindan yazilan ve Jack Kirby tarafindan resimlenen ilk sayisi 101,000$'a alici buldu. Bu ayni zamanda bir rekor anlamina geliyor. Iki gun suren muzayede de 3000 kadar cizgi roman el degistirmis ve toplamda 1.1 milyon dolar gelir elde edilmis.

Bu haber konusulurken Marvel da bos durmadi ve gelecek film projelerinin tarihlerini kesin olarak acikladi. Son duruma gore kadrosuna Anthony Hopkins'i de katan Thor 20 mayis 2011, The First Avenger: Captain America 22 temmuz 2011 ve bu filmlerin yildizlarina Iron Man ve Hulk'un oyuncularini da ekleyerek topluca bir araya gelmelerinin planlandigi The Avengers'in da 4 mayis 2012'de gosterime girecegi kesinlesti.

Aciklamalarin en ilginci ise onumuzdeki yil icin muziklerinde Edge ve Bono'nun da imzalari olmasi dusunulen Spider-Man: Turn Off The Dark adli 40 milyon butceli bir Broadway muzikalinin hazirliklarina baslandiginin duyurulmasi. Gitmesekte gormesekte, o muzikal bizim muzikalimizdir. Bu arada X-Men Origins: Magneto projesi hic yokmus gibi davranilmakta, sanirim cikan haberler dogru ve simdilik rafa kalkmis gibi gorunuyor.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

keşke ilk sayıdan itibaren, orjinal dokuyu bozmadan yeni basımlar yapsalar. evet zor ama imkansız değil kesinlikle